Succes van Hikvision onstuitbaar

 hikvision

Wereldwijd is Hikvision inmiddels No.1 fabrikant voor NVR/DVR's en No.5 voor camera's (volgens onderzoek IMS Research). Lobeco distribueert en ondersteunt Hikvision in de Benelux.

 

Top-50 snelste groeiers
700 van de 2200 medewerkers van Hikvision werken in R&D. Door voortdurende innovaties heeft het Hikvision tot driemaal op rij in de top-50 snelst groeiende hi-tech bedrijven in China gebracht. Lobeco brengt al deze innovaties steeds als eerste in de Benelux, zoals destijds de producten met H264-copressie en de nieuwste IP-speeddome camera.

 

Software en nog eens software
Het succes van Hikvision is ook opgepakt door de makers van Video Management Software. Deze integreren allen in hoog tempo de diverse camera's en DVR's. De lijst is inmiddels (aug 2010) gegroeid tot 31! Onder deze niet de minste namen: Guardall en Artec (via Lobeco te verkrijgen) en verder Milestone, Mirasys, Lenel, Genetec en Pelco.

 

Lobeco Fire + Security
Lobeco Fire + Security is de grootste onafhankelijke distributeur en system-integrator in de Benelux. Lobeco ondersteunt haar installateurs en dealers met goede producten en diensten. Daartoe biedt Lobeco 24/7 ondersteuning en zijn er diensten voor projectbegeleiding, inbedrijfstellen, certificeren, trainingen, marketinghulp, telefonische helpdesk en een snelle levering van producten uit voorraad.


Lobeco Fire + Security heeft door specialistische kennis, ervaring en innovatie gezorgd voor vooraanstaande richtlijnen en nieuwe producten in Nederland op het gebied van de productgroepen branddetectie, inbraakbeveiliging, cameratoezicht en toegangsbeheer. Lobeco bestaat al bijna 40 jaar en heeft vestigingen in Nederland en Belgie.

 

Voor vragen omtrent dit persbericht kunt u zich wenden tot:

NL: Henk Dijkstra, Product & Marketing Manager, hd@lobeco.nl, +31 70 314 3140 of +31 653 784 552.
BE: Bart Dewijn, General Manager,
bd@lobeco.be, +32 56 78 2020 of +32 475 239 963.

  

Meer persberichten

Inbraak Brand CCTV

Klik op één van de iconen
voor Info/Bestellen

Toegang Accessoires Acties
Zoek

Zoeken


Log in

Log in

Vraag hier een account aan.

Wachtwoord vergeten?
Klik hier