Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Assist24, de dienstentak van Lobeco Fire + Security

Assist24 levert via de installateur, ICT-er of dealer een breed scala aan professionele diensten die particulieren en bedrijven veel zorgen uit handen nemen. Stuk voor stuk nieuwe en praktische diensten voor gedegen veiligheidsoplossingen. Diensten die bovendien als een puzzelstuk naadloos aansluiten op het overige aanbod van Lobeco Fire + Security.

SecurOne Meldkamer
Het SecurOne Meldkamer abonnement voorziet standaard in diverse abonnementen voor de doormelding vanuit de inbraaksystemen naar de meldkamer conform de nieuwe richtlijnen.

UltraSynch Cloud diensten
Met UltraSync worden de inbraakbeveiligingsproducten van NetworX, xGen en ZeroWire veilig, snel met elkaar verbonden en zijn de diensten tussen de cloud en de meldkamer volledig op elkaar afgestemd.

CQ-Net Live cloud platform voor de zorg
Met CQ-Net Live, het cloud platform voor veiligheid en comfortapplicaties in de zorg, is het mogelijk om alle betrokkenen in het zorgproces, zoals vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers te laten samenwerken.

M2MMet een Sim-kaart van Assist24 heeft u draadloze alarmdoormelding over het solide netwerk van KPN.

Fire Assist abonnement


Met een FireAssist abonnement bent u gegarandeerd van een juiste snelle doormelding van uw brandmeldcentrale.

Brandveiligcheck voor brandveiligheid
Het doel van de Brandveiligheid is de risico’s voor de organisatie in kaart te brengen op het gebied van brandveiligheid.

Assist24 Support

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.