Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

UltraSync

Veilig communiceren, op elk moment van de dag

Wat
UltraSync is een nieuwe manier om veilig te communiceren met uw beveiligingssysteem. Het zorgt ervoor dat alle informatie van het systeem 24/7 beschikbaar is, in real-time én optimaal beveiligd vanuit een Cloud-omgeving.
Deze verbindingsoplossing beantwoordt volledig aan de meest recente Europese normen. Het systeem is overal beschikbaar en biedt een 24/7-dienstverlening vanaf diverse locaties over het grootste en meest professonele IP-netwerk.
Het integrale ontwerp is gebaseerd op de strengste veiligheidsgradaties.

Werking
Met elke vanuit UltraSync beschikbare meldkamer zijn
verbindingen opgebouwd die volgens een vast High Securityprotocol en via SLA-niveaus op elkaar zijn afgestemd. Het systeem blinkt uit om een ultieme End-to-End cloudoplossing aan te bieden, die helemaal beantwoordt aan de Verification
of Performance (VOP), waardoor het vanzelfsprekend mogelijk is om een geldig certificaat af te leveren.

UltraSync zorgt ervoor dat het beveiligingssysteem dag en nacht wordt bewaakt, zodat de functionele beschikbaarheid Veilig communiceren, op elk moment van de dag gegarandeerd blijft. Hierdoor beschikt de installateur over de meest complete dienst, via het beste en veiligste netwerk.
UltraSync slaat de beeld- en alarminformatie niet op, maar zorgt ervoor dat deze data worden versleuteld en verstuurd tussen bevoegde deelnemers. Niets meer, niets minder.

Intuïtieve ondersteuning
UltraSync verbindt alles wat zich tussen de installateur, de meldkamer, push- en mail services, beheer- en programmeerlocaties, providers, alarmopvolging en preventie afspeelt.
Daarnaast benut het de functionaliteit van het beveiligingssysteem voor intuïtieve ondersteuning bij het schakelen van scenario’s. Bovendien facilteert het de automatische activering van bepaalde functies als een bevoegde persoon binnen of buiten een bepaalde geografische afstand komt. UltraSync is een garantie voor maximale integratie en optimale veiligheid.

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.