Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Personenalarmering voor senioren met zorgvraag!

Voor ouderen is het prettig als de verhuizing naar een bejaardenhuis zo lang mogelijk uitgesteld kan worden. Wij presenteren een scala aan diensten en producten die dit mogelijk maken. Voorbeelden zijn persoonlijk alarm en speciale toegangscontrole.

Momenteel wordt in Nederland van ouderen en hulpbehoevenden steeds meer verwacht dat zij langer zelfstandig thuis blijven wonen en voor zichzelf kunnen zorgen. Zelfredzaamheid is dan essentieel. Wij bieden een breed scala aan producten, oplossingen en diensten die voor zowel deze kwetsbare groep als voor zorgverleners het langer thuis wonen aangenamer kunnen maken.

Cloud platform

CQ-Net Live is een betrouwbaar Cloud-platform voor comfort en veiligheid in de zorg, waarmee applicaties worden aangeboden met betrekking tot zorgalarmering en toegangscontrole. Met CQ-net live kunnen zorgverleners met elkaar samenwerken om de zorg voor kwetsbaren zo goed mogelijk te organiseren. Uiteraard in het belang van de hulpbehoevende. Een van deze  applicaties is personenalarmering voor zelfstandig wonende mensen die zich ook buitenshuis graag veilig willen voelen. Dit biedt de gebruiker alle vrijheid en met een veilig gevoel.

Personenalarmering voor thuis en onderweg

Met CQ-Net live personenalarmering voor thuis en onderweg, kan men in dringende situaties 24/7  met één druk op de knop alarmen sturen naar familie of hulpverleners, om razendsnel hulp in te schakelen. Lobeco biedt verschillende alarmzenders en sensoren, met of zonder spraakverbinding. Voorbeelden zijn de draadloze CQ-5 alarmzender,waarmee een heldere audioverbinding kan worden gemaakt met de hulpverlener. Verder biedt Lobeco ook draadloze alarmzenders of sensoren zonder spraak, zoals polszenders, trekschakelaars, maar ook bewegingsmelders en rookmelders. Voor iedere gebruiker zijn er passende oplossingen!

Alarmopvolging middels App

Lobeco biedt verschillende diensten, welke alarmopvolging mogelijk maken. Familie of professionele zorgverleners kunnen de alarmoproep én alarmlocatie ontvangen middels een gebruiksvriendelijke CQ-Mobile App op smartphone of tablet. Gebruikers van de CQ-Mobile App kunnen effectief samenwerken en alarmen afhandelen, deuren openen, navigeren een eenvoudig onderling communiceren. Persoonlijke alarmering voor een veilig gevoel!

Heeft u nog vragen wat CQ-Net Live voor u kan betekenen? Neem dan contact op met het Lobeco verkoopteam.

 

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.