Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco - Nationale Inbraakpreventie Weken

Nationale inbraakpreventie weken

de zesde nationale inbraakpreventieweken worden gehouden van
1 mei tot en met 30 juni 2017

Elke inbraak is er een te veel

Meer aandacht voor inbraakpreventie, dat is waar de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken voor staat. Hoewel het aantal inbraken de laatste jaren is gedaald, is elke inbraak er nog steeds een te veel.

Een inbraak heeft vaak een enorme impact op de slachtoffers. Een onveilig gevoel in je eigen huis, slecht kunnen slapen, concentratieproblemen, boosheid en irritatie. De gevolgen van een inbraak zijn groot. De stichting wil mensen meer bewust maken van de maatregelen die zij zelf kunnen nemen op gebied van inbraakpreventie in en rond hun huis.

Uit recent onderzoek van de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW) is gebleken dat de vaak slecht is gesteld met de beveiliging van schuur en berging.Vier op de tien Nederlanders vinden hun (vrijstaande) berging of schuur slecht beveiligd. Desondanks staan ze vol met kostbare spullen, zoals fietsen, gereedschap en tuinmeubelen. In de schuren, waar dieven eenvoudig toeslaan, bedraagt de totale waarde van de spullen die er opgeslagen worden gemiddeld 5573 euro. Hoogste tijd daarom voor betere beveiliging van deze ruimte!


Wilt u meer informatie over inbraakpreventie?
Neem dan contact op met ons op!

 

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.