Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco steunt Stichting Opkikker 2018

27 maart 2018, 08:01

Stichting Opkikker


Net als vorig jaar zal Lobeco ook dit jaar de Stichting Opkikker ondersteunen met de Main Energie Business Challenge 2018!
De  Business Challenge 2018 wordt wederom verreden om geld in te zamelen voor Stichting Opkikker. De bestemming van de rit is het Duitse Berlijn. De teams vertrekken op 29 maart vanuit Almere en komen dezelfde dag, via een tussenstop in Wolfsburg in Berlijn, aan. De volgende dag vinden er activiteiten plaats in of rond Berlijn.

Doel van de Challenge is het combineren van business, plezier en het met de deelnemende auto geld verzamelen voor een goed doel!

 

Stichting opkikker zorgt ervoor dat ernstig zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen zij gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten zij niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.