Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco Opening Experience

Officiële opening Lobeco Experience 2015

Met trots kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagd evenement rondom de officiële opening van onze Lobeco Experience ruimte.


Tijdens de Experience hebben genodigden de gelegenheid gehad zichzelf uitgebreid te laten informeren door Lobeco experts en fabrikanten, over de nieuwste IP-beveiligingsoplossingen en vele toepassingen. Verder kon men in kleine roulerende groepen deelnemen aan korte presentaties over de nieuwste beveiligingsoplossingen. Tijdens de Experience heeft men optimaal gelegenheid gehad om te netwerken en ondertussen te genieten van diverse culinaire gerechten.

Wilt u foto's bekijken van dit evenement? Klik dan op deze link.

Prijsuitreiking

Alle aanwezigen maakten kans op een S1 Sports Camera. De prijs is uitgereikt door de Product Manager CCTV van Lobeco Fire+Security, Gerrald Beute. De gelukkige winnaar is geworden Nick Pegtol van de firma Vanderbilt International. Wij wensen Nick heel veel filmplezier met deze camera.

Experience Ruimte

Wist u dat u een afspraak kunt maken om, indien gewenst samen met uw klant, een rondleiding te krijgen door onze Experience ruimte ? Om ervoor te zorgen dat installateurs ieder (IP) project aan kunnen gaan, hebben wij een Experience ruimte opgezet. In de Experience ruimte zijn live demonstraties te volgen van producten verdeeld op marktsegmenten. Men kan uitgebreid geïnformeerd worden over diverse integratie concepten en toepassingen met video, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging.

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.