Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco UPS noodvoeding zorgt voor langdurige spanning...

Socomec UPS Noodvoeding

Lobeco is voor de Benelux volwaardig distributeur geworden van Socomec UPS-oplossingen. Deze zorgen voor een betrouwbare elektrische voeding op momenten dat de netspanning uitvalt. Bovendien beschermen ze gevoelige apparatuur tegen spanningspieken, door bijvoorbeeld blikseminslag.

Met een steeds grotere vraag naar energie stijgt ook het risico voor stroomuitval. Beveiligingsapparatuur is hier tegen te beschermen door het plaatsen van een Socomec UPS-noodvoeding. Een UPS noodvoeding neemt in geval van stroomuitval, de energievoorziening van kritische beveiligingsapparatuur voor een bepaalde tijd over. Dit kan zijn bij korte spanningsdippen tot langdurige stroomstoringen. Tevens is beveiligingsapparatuur beveiligd tegen spanningspieken en onregelmatigheden, zoals blikseminslag.

.

Voor elke situatie een juiste oplossing!

Het assortiment varieert van eenvoudige thuisoplossingen tot complexe zakelijke systemen. Voor elke situatie is een specifieke oplossing mogelijk. Er zijn vermogens van 600VA tot meer dan 11kVA beschikbaar.

Enkele toepassingen:

  • Sluit een Hikvision PoE recorder aan op een UPS en het volledige systeem blijft werken bij stroomuitval. Zo worden geen kritische opnames gemist.
  • Gebruik een UPS om de router te voorzien van backup-spanning. Bij stroomuitval wordt nog steeds over WiFi beschikt en blijft de doormelding via IP gewoon bestaan.
  • Bescherm de bedrijfsserver tegen spanningspieken en stroomuitval. Een UPS is hiervoor de ideale oplossing.
Ons volledige verkoopteam is getraind om u van de juiste informatie te kunnen voorzien.
Zij kunnen adviseren welke UPS-noodvoeding voor bepaalde situaties het meest geschikt is!

Socomec is sinds 1922 fabrikant van hoogwaardige elektrische apparatuur en heeft haar sporen verdiend in zowel bedrijfskritische stroomvoorziening als ook in vermogensregeling, zonne-energie en energie-efficiëntie.Bekijk hier de Socomec film!

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.