Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Tiandy behaalt maximaal kwaliteitsniveau

5 september 2017, 10:31

 

Tiandy, een van de grootste CCTV-fabrikanten van China, is gecertificeerd voor het behalen van het hoogst mogelijke niveau van proces- en softwareontwikkeling. Lobeco is distributeur van Tiandy in de Benelux!

De certificering is conform level 5 van Capability Maturity Model Integration (CMMI). Dit houdt in dat het in 1954 opgerichte Tiandy het hoogst haalbare niveau heeft behaald op het gebied van proces- en softwareontwikkeling. Het certificaat geeft aan dat Tiandy een goed georganiseerd kwaliteitsbedrijf is dat continu procesverbeteringen doorvoert en nieuwe technologieën professioneel toepast. Verder toont het aan dat Tiandy op tijd levert en bovendien beschikt over betaalbare kwaliteitsproducten.

Grote verscheidenheid
Met Tiandy bieden wij een grote verscheidenheid aan IP-producten op de Benelux-markt. Te denken valt aan een complete range IP-recorders tot 80-kanalen en IP-camera’s tot 4K-resolutie, die volledig te integreren zijn met alle bekende VMS-pakketten. Met de slimme app voor zowel iOS als Android zijn alle Tiandy-recorders op afstand te bedienen. Zowel live- als opgenomen beelden zijn op zeer eenvoudige wijze op te roepen in de app, waarbij port forwarding niet nodig is.

Nieuwsgierig naar onsTiandy IP productenpakket? Kijk op: lobeco.nl/tiandy

Of neem vrijblijvend contact met ons op!

 

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.