Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

ZeroWire Inbraakcentrale

Zerowire, slimme beveiliging!

De ZeroWire inbraakbeveiligingscentrale is de perfecte draadloze oplossing voor iedereen die affiniteit heeft met design, eenvoudige bediening en makkelijk beheer. Bediening kan uiteraard ook met de smartphone.

Bekabeling, hak- en breekwerk zijn voltooid verleden tijd, draadloze componenten waarborgen een mooie installatie. De ZeroWire centrale ondersteunt de verbinding van iedere woning via de bestaande internetverbinding of het WiFi-netwerk. Het systeem communiceert met UltraSync, zonder dat wijzigingen in de instellingen van de router nodig zijn. Bovendien werkt de ZeroWire in vele talen, waaronder het Nederlands. 

Domotica
De UltraSync App maakt het mogelijk om alle beschikbare bedienfuncties van de ZeroWire via smartphone of tablet uit te voeren. Wie met NXG IP-camera’s werkt, kan zelfs meekijken wie er bij of in de woning aanwezig is. 

ZWave technologie
De meest recente ZWave-technologie laat toe om ZeroWire draadloos te verbinden met ZWave-gecertificeerde componenten. Daardoor is praktisch elke sturing realiseerbaar. Zo kunnen via de app de gordijnen worden bediend, kan het licht worden in- of uitgeschakeld of gedimd, is de thermostaat te bedienen en kan zelfs op afstand de voordeur worden geopend. U vraagt, het systeem draait!

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.