Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Avigilon Control Center (ACC) 6.12

30 oktober 2018, 10:01

De nieuwe Avigilon Control Center 6.12 software met Identity Search functionaliteit is vanaf heden beschikbaar. Deze nieuwe functionaliteit verenigd ACC software met Access Control Manager (ACM) en maakt het mogelijk om een persoon te zoeken die zijn toegangsbadge gebruikt. M.b.v. Avigilon Appearance Search is het mogelijk deze specifieke persoon snel te lokaliseren.

ACC 6.12 bevat ook volgende nieuwe verbeteringen en functies:

  • Avigilon Artificiële Intelligente Appliance: Het toepassen van de gepatenteerde self-learning video analyse en Avigilon Appearance Search technologie op bijna elke IP camera.

  • Meerdere LPR Watchlists:  Laat je toe om meerdere LPR lijsten aan te maken en te importeren voor directe alarm notificatie wanneer een match gedetecteerd wordt.

  • Verbeterde Data Privacy: De nieuwe Avigilon Appearance Search “blurred” video export en LPR data privacy helpen om te voldoen aan de nodige vereisten.

Avigilon Control Center (ACC) 5 End of Life

Avigilon Control Center (ACC) 5 werd meer dan 5 jaar geleden geïntroduceerd en kreeg sinds de komst van ACC 6 enkel nog onderhoud gerelateerde updates. De eerste versie van ACC 6 werd gelanceerd begin 2017.

De focus van Avigilon ligt op het continue ontwikkelen van deze huidige en toekomstige versies van ACC. Hierdoor zal Avigilon vanaf 31/12/2018 stoppen met de verkoop van ACC 5 licenties. Support op ACC 5 blijft beschikbaar tot eind juni 2019. Echter om verder in aanmerking te komen voor verdere support en verbeteringen moedigen wij aan om de huidige ACC 5 installaties up te graden naar ACC 6 vóór 30/06/2019.

Hét moment om te upgraden naar ACC 6 om up-to-date te blijven met alle nieuwe mogelijkheden en security verbeteringen dat het ACC video management platform te bieden heeft!

Het upgraden van ACC 5 naar een ACC 6 versie kan snel en makkelijk worden uitgevoerd met een Standard of een Enterprise upgrade licentie.

Een systeem met CORE licentie, ACC ES analytics appliance (VMA-RPA-xPx-EU), ACC ES HD Recorder (VMA-RPO-xPx-EU) en ACC ES HD Camera’s kunnen kosteloos worden omgezet van ACC 5 naar ACC 6. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we graag door naar de officiële ACC 5 EOL notities van Avigilon!

Wilt u meer informatie over ACC 6.12 of Avigilon producten neem dan contact met ons op.Avigilon ACC 6.12 software

Avigilon Control Center software 6.12

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.