Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

End-of-Life Siemens Synova productlijn

2 juli 2019, 12:00

Vanaf 1 augustus 2019 heeft Siemens aangegeven dat de Synova productlijn de status heeft gekregen van End-of-Life. De Synova producten zijn hierna niet meer leverbaar en zullen vervangen worden door de producten uit de Cerberus PRO lijn.

De Synova productlijn is geïntroduceerd in 1998 en in 1999 vrijgegeven voor verkoop. Vanaf 2009 is de productlijn uitgefaseerd voor nieuw verkoop en is de serviceperiode van 10 jaar ingegaan. Per 1 augustus 2019 is de service periode van 10 jaar verstreken en daarmee is er een eind gekomen aan de lifecycle van Synova.

In het document "Einde productlijn Synova" kunt u lezen om welke producten het gaat, wat de vervangers zijn en hoe bestaande systemen gemoderniseerd kunnen worden.

Om te lezen wat de mogelijkheden zijn om Synova systemen te moderniseren naar de Cerberus PRO lijn kunt hier het document “Modernisering van Synova naar Cerberus PRO” downloaden,

Mocht u nog vragen hebben n.a.v. dit bericht dan kunt u deze stellen via e-mail info@lobeco.nl, u kunt ook uw accountmanager aanspreken.

Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling:
T: 070- 3143 150 of per mail: verkoop@lobeco.nl

 Siemens Synova End-of-Life

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.