Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco Fire Experience 2019

8 augustus 2019, 06:00

Op 18 en 19 september houdt Lobeco in samenwerking met Siemens in Zwolle en Den Haag haar Fire Experience 2019. Jaarlijkst worden tijdens de Fire Experience de laatste wijzigingen in de regelgeving aangegeven en de nieuwste producten, software updates en innovatieve features gepresenteerd.

Tijdens de inspirerende Fire Experience 2019 wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van brandregelgeving en technologische innovaties. Hierbij wordt ingezoomd op de mogelijkheden die de digitalisering in de brandbeveiligingsbranche voor u kan betekenen.

De laatste producten, software updates, Siemens/Cerberus Cloud en de nieuwe features van Cerberus Pro IP-7 zullen de revue passeren. Als uitbreiding op het leveringspakket wordt ook het nieuwe ‘gesproken woord’ ontruimingssysteem PACE van Siemens aan u gepresenteerd.

Data Lobeco Experience 2019:

- 18 september Van der Valk Zwolle
- 19 september Lobeco Experience Center Den Haag

Bent u nieuwsgierig geworden wat dit voor u kan betekenen. Meldt u dan nu aan voor één van de twee Lobeco - Siemens - Fire Experience 2019 middagen.

Aanmelden?
Via deze link kunt u zich aanmelden. Bij aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging, een week voor het evenement ontvangt u de laatste praktische informatie, zoals een routebeschrijving etc.

Klik hier voor meer informatie over de Lobeco - Siemens - Fire Experience 2019.Lobeco Fire Experience 2019

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.