Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Prijsverhoging Siemens Fire Producten 2019/2020

16 augustus 2019, 11:05


IP7

Gebouwen met een oppervlakte tot 10.000 m² moeten in Nederland zijn uitgerust met een type B-ontruimingssysteem. De ontruiming wordt aangestuurd via slow-whoops. In grotere panden is een type A-ontruimingssysteem verplicht. Dit systeem bestaat uit het gesproken woord. Met het onlangs uitgebrachte IP7 is het portfolio van Siemens nog verder uitgebreid. De Cerberus sounders krijgen naast een slow-whoop ook een geluidsfile voor een gesproken woord ontruiming. Gebouwen kunnen op deze manier sneller en veiliger worden ontruimd omdat het gesproken woord beter de aandacht trekt. Het is ook mogelijk om via de Cerberus Cloud in combinatie met IP7 data te krijgen uit brandmeldcentrales. Monteurs kunnen op afstand de data analyseren.

Prijsverhoging

Door verschillende marktinvloeden stijgen jaarlijks de productiekosten van de Siemens producten en systemen. Lobeco heeft geen invloed op deze ontwikkeling en wij moeten helaas deze stijging doorberekenen aan de klant. De prijzen van de algemene producten en systemen van de Cerberus Pro en Cerberus FIT gaan met 1% omhoog. Het overige gedeelte gaat met 3% omhoog. De type-A ontruimingsproducten van Cerberus PACE gaan met 1% omhoog. Dit is een gemiddelde verhoging van 1,5% over het gehele Cerberus portfolio.

De nieuwe productprijzen gaan in vanaf 1 oktober 2019. Bestellingen voor deze datum kunnen nog profiteren van de prijzen exclusief de verhoging van maximaal 3%.

 

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.