Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Uitnodiging Training Ksenia Lares 4.0

7 november 2018, 11:03

De nieuwe Lares 4.0 beveiligingscentrales van 8 tot 644 zones bieden een geavanceerde en betrouwbare oplossing voor het nieuwe digitale tijdperk (IoT) met inbraakbeveiliging, CCTV, toegangscontrole en woning- en gebouwenautomatisering.

De nieuwe 4.0 hardware zorgt ervoor dat de centrale sneller is, meer zones, uitgangen en partities heeft en alles vastlegt in een groot logboek. Voor het programmeren is bovendien geen softwarepakket meer nodig. Dit kan namelijk met de Ksenia Pro App, via de webbrowser of met Ksenia SecureWeb. Voor de Lares 4.0 inbraakbeveiligingscentrales is een nieuwe zeer gebruiksvriendelijke Lares 4.0 App met sliding browser ontwikkeld voor eindgebruikers.

Ergo-T Touch Bediendeel met PoE aansluiting

De beveiligingscentrale Lares 4.0 heeft tevens 2 nieuwe multimedia Touch-bediendelen in het assortiment gekregen, de Ergo-T (7 inch) en de Ergo-T plus (10 inch). Met de professionele gebruikersinterface zijn naast de bediening van de beveiliging ook de camerabeelden, toegangsbeheer 
en home automation te bedienen. De bediening is door onder andere de sliding browser heel interactief en gebruiksvriendelijk! Door de PoE aansluiting is de Ergo-T met één kabel aan te sluiten!

Training

Om de producten beter te leren kennen hebben wij een Ksenia Lares 4.0 training ingepland op:

20 november 2018 van 13:00 – 17:00 uur bij Lobeco te Den Haag
27 november 2018 van 13:00 – 17:00 uur bij Vd Valk – de Cantharel te Apeldoorn

U kunt zich hiervoor kosteloos inschrijven door een mail te sturen, naar marketing@lobeco.nl.  Graag o.v.v. uw bedrijfsnaam, contactpersoon én gewenste datum! Wij verwelkomen u graag op de Ksenia training!

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Ksenia Lares 4.0 centrale

Ksenia Ergo-T bediendeel 

© 2018 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.