Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco Oplossingen

Lobeco is met haar jarenlange ervaring een betrouwbare naam in de Fire en Security sector maar is daarnaast ook uw partner als het gaat om gebouwgebonden veiligheid, persoonsgebonden veiligheid en is uw schakel in de keten voor samenwerking en effectieve communicatie.  

De ervaring leert dat een organisatie als Lobeco door haar positionering en betrokkenheid, in een vroeg stadium inzicht heeft in nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologische toepassingen en maatschappelijke factoren. Dat inzicht kan leiden tot verrassende nieuwe oplossingen voor de gebruiker.

Om deze kennis te vertalen naar bruikbare oplossingen voor de uiteindelijke gebruikers, dus de klanten van de klanten van Lobeco, heeft Lobeco de afdeling Oplossingen ingericht.

Lobeco Oplossingen richt haar activiteiten op vier aandachtsgebieden:

  • Transport & Logistiek: richt zich op logistieke toepassingen waardoor onvoorziene kosten van schades, vermissing van materieel + lading kunnen worden gereduceerd.
  • Gezondheidszorg: richt zich op alle toepassingen die meerwaarde kunnen hebben voor het publieke domein zoals zorginstellingen, GGZ instellingen en thuiszorg instellingen.
  • Scholen: richt zich op toepassingen waardoor de schadelast voor scholen zullen verminderen
  • Retail: richt zich op het slim toepassen van oplossingen in situaties waarmee interne fraude en derving kan worden gesignaleerd en bestreden.

Kunt u ook niet wachten om te weten wat wij voor u kunnen doen, neem dan contact op met uw accountmanager of bel 070-3143150 voor het maken van een afspraak.

Lobeco beveiligingsoplossingen

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.